Iran University of Medical Sciences

برگزاری دومین نشست دبیران شبکه همکار تهران به میزبانی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۱۷ |

دومین جلسه ی دبیران شبکه ی همکار تهران به میزبانی کمیته پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز دوشنبه 15 آذر ماه از ساعت 15 الی 17 در محل مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان و مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران  برگزار گردید.

این نشست با حضور جمعی از دبیران کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تهران، شهید بهشتی،ارتش، شاهد، علوم بهزیستی و توانبخشی  و همچنین حضور افتخاری سرپرست محترم کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سرکار خانم دکتر پاسالار برگزار گردید.

صحبت های این نشست طبق دستور جلسه ای که از پیش تعیین شده بود، به شرح زیر مورد بحث قرار گرفت:

• صحبت ها و برنامه های راهبردی از طرف خانم دکتر پاسالار با محوریت آموزش پژوهش و آموزش سایر مهارت ها مختلف به دانشجویان سراسر کشور تحت عنوان پکیج پژوهشی به عنوان رسالت شبکه همکار تهران
  • ارائه راهکارهایی جهت افزایش همکاری بین کمیته های تحقیقات دانشجویی شبکه ی همکار تهران
  • مشکلات کلی شبکه همکار تهران از دیدگاه کمیته‌های تحقیقات دانشجویی
  • و در ادامه نکاتی پیرامون کنگره شبکه همکار تهران با موضوع تروما مورد بحث قرار گرفت.
  • در انتها میزبان جلسه ی بعدی نیز تعیین گردیده و صورت جلسه توسط تک تک حاضرین تایید و امضا گردید.

AWT IMAGE
مشاهده فایل photo_2016-12-07_00-18-17.jpg   [حجم: 126 کیلوبایت]   [تاریخ: 1395/9/17]

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 21 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر